Martin Brygmann

Unik underholdende konferencier

Musiker, sanger, komponist og skuespiller Martin Brygmann er du aldrig helt sikker på hvor du har. Med sit alsidige talent er han et sikkert bud på en underholdende konferencier.

Martin Brygmann var en del af Det Brune Punktum og Lex og Klatten og han har leveret nogle af de seneste års største musikalske hits, bl.a. til TV 2´s populære julekalender ”Jesus og Josefine”.

Med Martin Brygmann er du sikker på et anderledes bud på den klassiske konferencier. Med sit store engagement og indlevelse, vil han med sikker hånd lede slagets gang og krydre med indslag fra det brogede bagkatalog.

Det er muligt at booke Martin Brygmann i mange forskellige sammenhænge. Bl.a.:

Konferencier til store arrangementer, festivaler, firmafester, præsentationer mm. Martin tilrettelægger sammen med arrangør programmet, laver indslag og optræder med musik.

Musikalsk underholdningsshow sammen med multimusiker/ sanger Kim Wagner.

Comedy indslag med Todd, den australske multikunstner kendt fra ”De fleste ulykker sker med lemmet”, Zulu Comedy Award show, TV og YouTube. Varighed 20-25 min.

Musikalsk foredrag om kreativitet varighed 45 -60 min.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Martin Brygmann er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Martin Brygmann

For booking af Martin Brygmann ring til konferenciers.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Konferenciers
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites