Søg
Close this search box.
Signe Lindkvist

Signe Lindkvist

Forespørg på:

Humor | Passion | Konferencier

Signe Lindkvist er en af dansk børne-tv’s mest elskede og markante personligheder, og det er med god grund, at hun har holdt over 20 år i branchen. 

Leder du efter en konferencier med ben i næsen, et fantastisk fortælletalent og en finurlig humor? Så er Signe Lindkvist et absolut godt bud.

Hun har de sidste 20 år underholdt børn og voksne – samt barnlige sjæle – som tv-vært, skuespiller og showstyrer ved store events som MGP og Danmarks Indsamling.

Signe Lindkvist blev kendt som den altid smilende og underholdene vært på en lang række børne- og ungdomsprogrammer som Hvaffor en hånd, Børne1eren og PULS, og hun har dertil medvirket i adskillige teaterforestillinger sammen med Anders Lund Madsen på museer landet over.

Som menneske besidder Signe Lindkvist en stor passion for alt, hun kaster sig ud i – og hun arbejder hårdt for at opnå resultater. I 2009 var hun en af de bærende kræfter bag børnesucceskanalen Ramasjang, som hun i flere år var chef og kanalredaktør for. Det er derfor ikke for meget at sige, at Signe har sat et særdeles stort aftryk på dansk børne-tv.

Andre
konferenciers