Søg
Close this search box.
Simon Talbot

Simon Talbot

Forespørg på:

Komiker | Entusiast | Konferencier

Simon Talbot har stilsikkert markeret sig på den danske stand-up scene som et komisk multitalent og en af Danmarks helt store komikere. 

Simon Talbot brød igennem i dansk stand-up i Comedy Fight Club som vinder af den tredje sæson. Hans helt unikke nærvær og kontakt til publikum gør ham til noget ganske særligt.

Simon Talbot elsker at fortælle, og han gør det med en indlevelse og energi, der er svær at matche. Ligesom det er svært ikke at lade sig rive med. Kombineret med en skarp sans for timing, kan Simon fortælle om nærmest alting uden at det bliver kedeligt.

Han har i sine shows inddraget alt fra sin alkoholiske irske far, sin opvækst som Jehovas Vidne, forholdet til sin kæreste og sin hang til computerspil. Alt sammen med et personligt twist, en selvudslettende selvironi og en iver, som får folket til at grine.

Efter Comedy Fight Club har vi set Simon Talbot i stribevis af programmer, såsom Comedy Aid, Live fra Bremen, Bingo Banko, Vild med Comedy og ikke mindst som vært på Zulu Awards. Han har optrådt sammen med andre sjove hoveder som Linda P. og Mick Øgendahl. Og så har han turneret med sine fire one man-shows: DAMP, Talle alene i verden, Mr. Copenhagen og Make Denmark Great Again. Alle shows har høstet store anmelderroser og har været veritable publikumssucceser.

Det er altså en sjov mand i særklasse, man får med Simon Talbot. Han er professionel, idérig, velforberedt og entusiastisk. Og så er én ting sikker: Han er aldrig kedelig!

Andre
konferenciers