Søg
Close this search box.
Simon Talbot

Simon Talbot

Send en uforpligtende forespørgsel - vi svarer hurtigt!

Komiker | Entusiast | Konferencier

Simon Talbot har stilsikkert markeret sig på den danske stand-up scene som et komisk multitalent og en af Danmarks helt store komikere. 

Simon Talbot brød igennem i dansk stand-up i Comedy Fight Club som vinder af den tredje sæson. Hans helt unikke nærvær og kontakt til publikum gør ham til noget ganske særligt.

Simon Talbot elsker at fortælle, og han gør det med en indlevelse og energi, der er svær at matche. Ligesom det er svært ikke at lade sig rive med. Kombineret med en skarp sans for timing, kan Simon fortælle om nærmest alting uden at det bliver kedeligt.

Han har i sine shows inddraget alt fra sin alkoholiske irske far, sin opvækst som Jehovas Vidne, forholdet til sin kæreste og sin hang til computerspil. Alt sammen med et personligt twist, en selvudslettende selvironi og en iver, som får folket til at grine.

Efter Comedy Fight Club har vi set Simon Talbot i stribevis af programmer, såsom Comedy Aid, Live fra Bremen, Bingo Banko, Vild med Comedy og ikke mindst som vært på Zulu Awards. Han har optrådt sammen med andre sjove hoveder som Linda P. og Mick Øgendahl. Og så har han turneret med sine fire one man-shows: DAMP, Talle alene i verden, Mr. Copenhagen og Make Denmark Great Again. Alle shows har høstet store anmelderroser og har været veritable publikumssucceser.

Det er altså en sjov mand i særklasse, man får med Simon Talbot. Han er professionel, idérig, velforberedt og entusiastisk. Og så er én ting sikker: Han er aldrig kedelig!

Andre
konferenciers

Hvad er en konferencier?

En konferencier er en person, der præsenterer og sammenkæder forskellige indslag i et show, en forestilling, debat eller lignende. Det er ganske enkelt konferencierens opgave at styre slagets gang. I nogle sammenhænge bliver en konferencier også kaldt en showmaster eller vært, men personens primære opgaver forbliver den samme. Konferenciers skal dog ikke blot forvalte et show; de skal også underholde publikum undervejs. Konferencieren skal sørge for, at dit arrangement forløber upåklageligt – både i forhold til tidsplan og stemning. Er det dog i forbindelse med en debat eller konference, kan konferencierens rolle også være at give indsigt i emner og centrale spørgsmål og ikke mindst hjælpe konferencen eller debatten med at opfylde alle mål. Hvad enten du har behov for en konferencier, der skal præsentere en vigtig tale og sørge for, agendaen bliver fulgt til UG med kryds og slange, eller en konferencier, som kan holde momentum kørende og give dit arrangement et strejf af humor, kan du finde det hele her på siden. Hvert arrangement er unikt, og derfor skal du også sørge for at vælge en, der passer til netop dit. Alle konferenciers her på siden er nøje udvalgt for deres unikke evne til at identificere både arrangørens og publikums behov, understøtte dem og binde det sammen i et naturligt flow. Konferencierens rolle er netop at matche arrangørernes (dig) og publikums behov, og af den grund finder du også et stort udvalg af konferenciers her på siden. Vi har et tæt samarbejde til samtlige konferenciers og kan derfor også rådgive dig i forhold til valg. Står du f.eks. og er splittet mellem to, kan vi hjælpe dig ét skridt tættere på det rette valg. Når du vælger at booke igennem os, er der altså garanti for, at du får det helt rigtige match, når du vælger konferencier.

Konferenciers, der løfter dit arrangement til nye højder

Hos Konferenciers.dk spænder vores repertoire af konferenciers bredt, og du finder kunstnere inden for et væld af brancher og aldersgrupper. Blandt vores konferenciers her på siden finder du blandt andet Annette Heick, Anders Lund Madsen, Reimer Bo Christensen, Clement Kjersgaard, Natasja Crone, Cecilie Beck og mange, mange flere. Vi tilbyder konferenciers til enhver smag og lejlighed, og fælles for dem alle er, de både skaber stemning og gode oplevelser. Vi sørger naturligvis for at tilføje nye konferenciers til repertoiret, således du altid kan finde en konferencier, der matcher dit arrangement til perfektion. Sørg derfor for at holde et vågent øje med siden her. Vi sætter en dyd i at levere gode oplevelser til forskellige arrangementer i hele landet, og vi er ganske enkelt eksperter i formidling og booking af konferenciers. Hos Konferenciers.dk repræsenterer vi en lang række af landets bedste scenefolk, og med flere års erfaring inden for booking af konferenciers tilbyder vi ikke blot et bredt spænd af scenefolk inden for diverse genrer, men derimod også prisklasser. Vi kender af den årsag til alle aspekter af underholdningsbranchen.

Find dine kommende konferenciers her på siden

Hos Konferenciers.dk vil du hverken opleve tårnhøje booking- eller administrationsgebyrer. I stedet vil du opleve personlig og imødekommende service samt bookingpriser, alle kan være med på. Skulle du sidde med spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde inden for konferenciers til dit næste arrangement? Eller er du i tvivl om, hvem der er bedst egnet som konferencier? Uanset hvilke spørgsmål du måtte have, er du mere end velkommen til at kontakte os på [email protected] eller give os et kald på 70 26 01 00. Vi har gjort det nemt og enkelt at booke alverdens konferenciers her på siden, og det kan gøres på følgende måder:

  1. Ved at sende en bookingforespørgsel
  2. Ved at skrive en e-mail til os på [email protected] eller ringe til os på 70 26 01 00.

 

Når du har fundet en konferencier, som du finder relevant og passende til dit arrangement, gennemfører du blot en forespørgsel på én af ovenstående måder. Herefter forvalter vi resten af kontakten til den ønskede konferencier og vender tilbage med et tilbud til dig. Derfra er det op til dig at kigge nærmere på tilbuddet og beslutte, hvorvidt det har interesse eller ej. Det kan næsten ikke blive nemmere at booke konferenciers til dit næste arrangement. Lad den rette konferencier løfte dit arrangement til nye højder, samtidig med du får mere tid til dét, der er vigtigst for dig – og dét, du er bedst til.