Natasja Crone

Natasja Crone har været studievært på sports-tv, underholdningsvært på Stjerne for en aften, nyhedsvært på TV2 og TV 2 NEWS, og ikke mindst husker vi hende og Søren Pilmark som den dynamiske duo, der styrede Eurovision 2001 i Parken. 

Som sagt har Natasja rigeligt erfaring med værtsroller og store arrangementer, men hun kan også bookes til mindre konferencer og møder. Hun er en alsidig konferencier med en underholdende stil, imødekommende smil og ikke mindst et højt fagligt niveau.

Hun har en naturlig forståelse for flowet i et show, og kan på en levende og nærværende måde binde introduktioner, debatter, spørgsmål og opsummeringer interessante og levende. Med det i bagagen har hun styret slagets gang på store events for Danmarks absolutte top-erhvervsledere – og gjort det med bravour!

Ud over sin solide tv- og værtserfaring har hun udgivet et soloalbum “Et blik fra dig”, og hun imponerede alle med sin fremførsel af et ABBA-nummer under dansk Melodi Grand Prix i 2000.

Natasja kan bookes solo eller sammen med Søren Pilmark, som hun delte værtsrollen med under Eurovision. Dertil kan hun også engageres på engelsk eller fransk – og hun krydrer også gerne showet med et par sange undervejs.

Relaterede kunstnere

dan-gabriello-bifald
Søs Egelind
Thomas Skov Gaardsvig
Signe Molde-Amelung
Sebastian Dorset
Signe Lindkvist
Torben Wiese
Simon Talbot
Povl Erik Carstensen
Per Vers

Book Natasja Crone

Angiv venligst dit navn
Angiv venligst dit navn
Felt kræves!
Felt kræves!
Angiv venligst korrekt email
Angiv venligst korrekt email
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!