Annette Heick

Som konferencier er Annette Heick et sproggeni. Hun taler flydende engelsk, tysk, fransk, italiensk og svensk.

Annette har haft hovedroller i de største danske musicalopsætninger, hun er populær tv-vært på DR1, og så er hun sangskriver, journalist og debattør.

Spørger man hende selv, er hun en pop-tøs, hvilket nok siger mere om hendes lune selvironi end hendes sande virke og væsen. Hun giver den naturligt gas på den glamourøse scene med stilletter og korte skørter, men hun kan meget mere end det.

Annette Heick udmærker sig ved sin professionalitet, og hun kan både optræde som sangerinde med både egne og andres sange og som konferencier og foredragsholder.

Som konferencier er Annette Heick helt i sit es og styrer ethvert arrangement med varme, situationsfornemmelse og køligt overblik.

Dertil har Annette Heick også et veludviklet komisk talent, som har været brugt i flere sammenhænge, bl.a. i TV-udsendelserne som den japanske journalist Ushi Heiku, som var en stor seersucces. Den komiske side gør hun også brug af som konferencier.

Vi kender hende nok bedst fra TV-programmerne Ushi Heiku, Roomservice og Mit Sande Jeg, men allerede inden Annettes TV-debut var hun et etableret navn i diverse musikalske sammenhænge.

At Annette Heick så er en bette køn pige, skal vel ikke komme hende til skade, som Jyden ville sige.

Relaterede kunstnere

dan-gabriello-bifald
Søs Egelind
Thomas Skov Gaardsvig
Signe Molde-Amelung
Sebastian Dorset
Signe Lindkvist
Torben Wiese
Simon Talbot
Povl Erik Carstensen
Per Vers

Book Annette Heick

Angiv venligst dit navn
Angiv venligst dit navn
Felt kræves!
Felt kræves!
Angiv venligst korrekt email
Angiv venligst korrekt email
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!