Søg
Close this search box.

Signe Molde-Amelung

Forespørg på:

Quizdommer | Satire | Konferencier

Signe Molde-Amelung er ikke bleg for at udstille sig selv på landsdækkende TV, og det da også sådan, hun blev kendt som yderst pinlig reporter i Det Nye Talkshow. 

Signe er ikke bange for at skabe ravage, lave ballade, sige upassende ting og få sig selv i fedtefadet. Hendes skæve personlighed og skarpe humor underholder – og får os til at krumme tæer. Helt som hun vil have det.

Som reporter på Det Nye Talkshow skabte hun gang på gang overskrifter i medierne – særligt da hun som en del af en happening på Nykøbing Sj. Politistation overtrådte våbenloven ved at have håndtasken fuld af våben. En sag der senere førte til bøder for både hende og DR.

Senere tog hun over som vært på X Factor, som hun styrede i en enkelt sæson, før hun blev vært på den skarpe og politisk ukorrekte quiz “Quizzen med Signe Molde” på DR1. Et program hun selv var med til at skabe og udvikle.

Signe har derfor masser af erfaring med at styre både publikum og interviewofre, og hun giver alting en humoristisk vinkel. Mangler du en konferencier, ordstyrer eller endda en quizdommer, er Signe Molde-Amelung et sikkert valg.

Andre
konferenciers