Søg
Close this search box.

Vi gør en forskel

Du altid kan forvente god vejledning og rådgivning, når du booker gennem os.

Hos konferenciers.dk kommer du i hænderne på et bookingbureau, som er opstået ud fra ønsket om at gøre booking af konferenciers til forskellige arrangementer nemt tilgængeligt for den almindelige dansker. Vi ved, at en konferencier kan gøre hele forskellen for, hvordan dit arrangement kommer til at forløbe. Det er både vigtigt, at timingen er til stede, men det er mindst lige så vigtigt, at konferencieren forstår sit publikum og kan tilpasse sit show efter det konkrete publikum. Af den grund samarbejder vi selvfølgelig også kun med de absolut bedste inden for feltet, som kan løfte de forskellige konferencieropgaver, vi får ind ad døren.

Dyk ned i vores brede udvalg af konferenciers

Hos konferenciers.dk er vi eksperter inden for booking af konferenciers til diverse arrangementer i hele landet. Vi kender ganske enkelt til alle aspekter, og vores ekspertise gør, at du altid kan forvente god vejledning og rådgivning, når du booker gennem os. Hvad end du skal afholde et arrangement på Sjælland, Fyn, i Jylland eller på en af de omkringliggende øer, hjælper vi dig med at finde den eller de rette konferenciers, der kan forvalte opgaven til UG med kryds og slange. Nyd godt af vores repertoire og service, uanset om det drejer sig om et større eller mindre arrangement – intet arrangement eller beliggenhed er for fint til os.

Udover at tilbyde en bred vifte af konferenciers, tilbyder vi også konferenciers til enhver prisklasse. Det er altså heller ikke uden grund, vi ikke oplyser priser her på siden. Den endelige pris på vores konferenciers afhænger nemlig af flere forskellige faktorer som f.eks. rejsetid, arrangementets længde og lignende. Vi opererer ikke med faste priser, da vi tror på, gennemsigtighed og ærlighed er opskriften på et godt samarbejde – både mellem os og vores konferenciers, men også mellem dig og os.

Vil du gerne høre mere om dine muligheder for konferenciers? I så fald må du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 70 26 01 00 eller via [email protected]. Du kan også sende en bookingforespørgsel, hvis du er interesseret i at få oplyst prisen på en eller flere af vores mange konferenciers. Hos konferenciers.dk hjælper vi dig nemt og enkelt med at finde den bedste konferenciers til dit næste arrangement.

Vi gør det nemt at booke konferenciers

Vælger du at samarbejde med os, kan du trygt overlade alt arbejdet til os. Du skal ganske enkelt ikke bekymre dig om hverken koordinering og forhandling – vi klarer det hele på vegne af dig. Vi ønsker at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt at stable et arrangement med en konferencier på benene, således du kan koncentrere dig om vigtigere eller blot mere presserende ting. Som flere ynder at sige ”Lad specialisterne klare specialisternes job” eller ”For mange kokke i køkkenet fordærver maden”. Og der er altså noget om snakken.

Hvis du skal stable et større arrangement på benene, er det vigtigt, der er en rød tråd og en klar agenda. Hvis ikke, kan det hurtigt ende med at blive et ”rodet” arrangement uden en klar dagsorden. Det kan i værste fald resultere i, at publikum forlader arrangementet eller retter fokus andetsteds. Ligeledes er der også stor forskel på, hvilken type konferencier, du skal have til dit arrangement.

En vittig humørbombe vil ikke nødvendigvis egne sig til en debat omkring et alvorligt emne, og omvendt vil en mere seriøs karakter heller ikke nødvendigvis kunne sætte gang i en julefrokost. Hos konferenciers.dk hjælper vi dig med at finde den rette vært til dit arrangement, og du kan nemt få fat i os for at booke eller finde den rette konferencier på én af følgende måder:

  1. Send en bookingforespørgsel på en eller flere konferenciers
  2. Send os en e-mail på [email protected] eller ring til os på 70 26 01 00 for at høre nærmere om dine muligheder