Søg
Close this search box.
lars-godbersen-bifald

Lars Godbergsen

Forespørg på:

Flying Superkids | Børn & Voksne | Konferencier

Konferencier, ordstyrer, foredragsholder, komiker og entertainer. Lars Godbersen er en alsidig mand med mange talenter. Han er mest kendt som den morsomme og energiske vært for showsuccesen Flying Superkids.

Men han er meget mere end det. Han har nemlig over 40 års erfaring fra showbusiness som både entertainer, artist og konferencier, og hundredvis af succesfulde arrangementer og events i rygsækken. Derfor er Lars uden tvivl én af Danmarks mest driftssikre, erfarne og underholdende værter. Du kan derfor være helt sikker på, at dit bliver arrangement bliver en succes, når du booker Lars Godbersen.

Lars Godbersen tager dit arrangement til usete højder

Lars Godbersen har sin helt egen unikke stil, når han indtager rollen som konferencier. Det ene øjeblik fyrer han jokes af i bedste komikerstil og får hele salen til at bryde ud i højlydt grin, mens han det andet øjeblik formår at tryllebinde publikum som en hyggelig og medrivende historiefortæller. Selv hvis der opstår uventede situationer og akavede øjeblikke, forstår Lars at vende det til sin fordel og guide publikum sikkert igennem fra start til slut.

Med sin nærværende, drengede og energiske facon som vært formår Lars derfor at skabe et sammenhængende, veltilrettelagt og underholdende event, der giver publikum en spændende, sjov og til tider overraskende oplevelse. Samtidig får han gang på gang opbygget den helt rette stemning og en nærmest euforisk atmosfære fuld af forventning, spænding og energi, som danner det perfekte grundlag for arrangementet.

Lars Godbersen ser det som sin fornemmeste opgave som vært, at med sikker hånd guide publikum igennem eventen. Derfor er Lars meget opmærksom på, at han løbende under afviklingen både underholder, informerer og inddrager publikum. I Lars’ optik er det nemlig dét ekstra, der skal til for at et skabe et ekstraordinært arrangement, som publikum husker i lang tid efter som noget helt særligt.

Og det er netop det, som for alvor adskiller Lars Godbersen fra branchens andre konferenciers. Han forstår nemlig at skabe en harmonisk og nærved perfekt symbiose mellem arrangementet og publikum – hver gang. Det er derfor, at Lars Godbersen ikke bare er en god men en fremragende konferencier, som hæver niveauet for dit næste arrangement til helt nye højder.

Konferencierens 3 gyldne V’er

For Lars Godbersen er rollen som vært for dit arrangement et ærefuldt hverv, som han ser på med stolthed, respekt og seriøsitet. Derfor er det heller ikke en rolle, han tager let på. Lars forstår fuldt ud det store ansvar, der hviler på hans skuldre som vært. Den rigtige vært er nemlig altafgørende for, at et arrangement bliver en succes. Hvis værten ikke forstår at styre eventen i den rigtige retning, skabe den rette stemning, eller ikke formår at skabe en god kontakt til publikum og holde dem interesserede fra start til slut, er det sjældent, at det anses for succesfuldt.

Men Lars er sit ansvar bevidst. Derfor kan du også vide dig sikker i, at Lars gør alt, hvad der står i hans magt for, at netop dit arrangement bliver vellykket, og dine gæster får den bedste oplevelse. Til at hjælpe sig med at opnå dette benytter Lars sig af de tre gyldne V’er – velforberedt, veloplagt, veltalende – som er enhver konferenciers bedste våben.

Velforberedt:

Inden Lars stiller sig op på en scene, sørger han altid for, at han grundig forberedt. Det indebærer blandt andet, at han går i dialog med dig som arrangør, for at for finde ud af, hvad dine tanker og ønsker med arrangementet er. Han går grundigt til værks i dialogen og sørger for at vende hver en sten, så du som arrangør kan være sikker på, at dine ønsker bliver mødt.

Lars laver altid et skræddersyet oplæg til de arrangementer, han er vært for. Og derudover medbringer han en masse små guldkorn fra hans kæmpe repertoire af historier, jokes og oplevelser, som han finder frem og bruger, når det giver mening, for at give et levende, energisk og naturligt flow i oplægget.

På grund af Lars’ grundige forberedelse og hans bundprofessionelle tilgang og store erfaring, kan du som arrangør være helt rolig under arrangementet. For Lars Godbersen skal nok sørge for at komme omkring alle dine ønsker og nævne det i den rækkefølge, som I har aftalt.

Veloplagt:

Lars Godbersen er indbegrebet af showbusiness, og han elsker at stå på en scene foran et publikum. Han er én af de mest scenevante konferenciers i Danmark, og derfor er han også altid veloplagt og i sit es, når han indtager rollen som vært. Han er energisk, morsom og charmerende, og han forstår at sprede sin energi til publikum og alle dem, der arbejder til arrangementet.

Når Lars står på scenen, er publikum og arrangementet det eneste, der eksisterer for hans øjne. Han er fuldstændig nærværende og nyder bare at guide og underholde publikum gennem arrangementet. Lars indtager altid rollen som konferencier med professionalisme og humor, og han aflæser hele tiden publikum og involverer dem aktivt, så de hele tiden er underholdte. Og det er blandet andet det, som gør, at Lars er én af Danmarks bedste konferenciers.

Veltalende

Som konferencier er det ikke nok, at du er velforberedt og veloplagt. For det gør ingen forskel, hvis du ikke formår at fange og fastholde publikums opmærksomhed. Det kræver nemlig, at du er veltalende – en kompetence, som ikke kun kan læres, men som man også skal have et naturligt belæg for. Og det har Lars Godbersen.

For når det kommer til at tale, er Lars et sandt naturtalent. Han er en regulær ordsmed, der taler med indlevelse og gennemslagskraft. Det er derfor, han er en konferencier, som tryllebinder publikum fra start til slut.

Men det er ikke kun talent. For Lars har også arbejdet hårdt for at være der, hvor han er i dag. Han har nemlig brugt størstedelen af sit liv på showbusiness, både som artist og konferencier for et utal af shows med Flying Superkids. Og Lars er ikke bange for at udfordre og udvikle sig selv. Han søger hele tiden, at blive bedre til det han laver. Derfor deltog han blandt andet i Zulu Comedy Zoo 2019.

Lars Godbersen er en knivskarp, indlevende og hylende morsom konferencier – på både dansk, engelsk og tysk.

Lars Godbersen og Flying Superkids

Lars Godbersen har været inde omkring showbusiness hele sit liv. Hans forældre er nemlig grundlæggerne af den internationale megasucces Flying Superkids. Siden han var helt lille, har han været én af de optrædende Superkids, og efterfølgende er han gået ind i arbejdet omkring Flying Superkids på fuldtid. Desuden har han startet Enoch Show Production, der er specialiseret i showproduktion, med 2 partnere.

I dag er Lars leder for Flying Superkids og fungerer desuden som konferencier i holdets mere end 60 årlige shows. Her binder han med sikker hånd de flyvende gymnasters optræden sammen og sørger for, at der er en tydelig rød tråd i arrangementet, så både de optrædende gymnaster og de tusinder i publikum får en underholdende og ikke mindst livsbekræftende oplevelse. En opgave han kommer i mål med gang på gang.

I kraft af hans erfaring, tilbyder Lars også at tage en snak med dig om dit arrangement. Han har en masse gode idéer og er nytænkende, og derfor kan han uden tvivl udvide din horisont, samtidig med at han forstår at realisere dine vildeste idéer.

Andre
konferenciers