Søg
Close this search box.
tali-piontek-bifald

Tali Piontek

Forespørg på:

Entertainer | Konferencier

Elegant og festlig Konferencier

Tali Piontek skaber en festlig stemning og med sit overskud og skarpe blik for detaljen bliver alle gæsterne ført trygt gennem arrangementet. Med 20 år i underholdningsbranchen har Tali Piontek mange esser i ærmet til at samle selskabet, varme dem op, underholde, præsentere og sender festen til fornemme højder og får aften til at forløbe organisk.

Kær konferencier har mange kostumer. Tali Piontek finder sammen med arrangøren den type konferencier, som passer til netop jeres arrangement; Elegant, festlig, ekstravagant, fornuftig – mulighederne er mange.

Tali Piontek har været værtinde 3 år i træk til Aalborg Pride, The Great Gatsby Partys, CPH Karneval, en masse Kommunale Kultur- og fritids arrangementer, Oscar nominerings fester, åbningsceremonier m.m.

Referencer

“Tali er den fødte entertainer og samtidig utrolig proaktiv og indlevende i alle de projekter hun går ind i. Jeg har arbejdet sammen med Tali i flere omgange, fx. Copenhagen Carnival i Fælledparken, Børnekarneval i DR-Byen og senest var hun konferencier til åbningsreceptionen af Little Copenhagen. Jeg er altid tryg, når jeg hyrer Tali som konferencier til en event. Hun er utrolig god til at tage styringen på scenen, og skabe en legende, medrivende stemning og interaktion med publikum fra start til slut – og det gælder både store som små, og dem som egentlig ikke gider være der. Efter 5 minutter med Tali, er alle HELT med.” – Luna Lundsgård, Live Nation

” En meget stor ros til Tali som dagens konferencier for ca. 1.500 ansatte i Fredensborg Kommune. Vi takker for den flotte indsats ” – Thomas Lykke Pedersen, Fredensborg Borgmester

Andre
konferenciers