Søg
Close this search box.
hans-georg-moeller-bifald

Hans-Georg Møller

Forespørg på:

Politiske Møder | Ordstyrer | Konferencier

Hans-Georg Møller – også kendt som Gorm – kender vi som journalist, vært, producer, tilrettelægger og redaktør på en lang række programmer på DR, TV 2 og TV3. 

Ud over sit virke på TV underviser Gorm på kommunikationskurser og han har skrevet flere bøger om emnet. Han er også en efterspurgt foredragsholder, der blandt andet underholder med anekdoter og historier fra sin lange karriere i dansk TV og om sine rejser med CARE og Prins Joakim til Asien og Afrika.

Gorm var i flere år vært på det populære quizprogram Hvornår var det nu det var?, og han tager stadig ud og quizzer med gæsterne til private fester og foreningsarrangementer.

Gennem sine mange år i den danske mediebranche har Gorm erhvervet sig enestående evner som ordstyrer, der kan lede debatter og diskussioner ved konferencer, borgermøder, vælgermøder m.m.

Hans mange års erfaring med at kommentere sportsbegivenheder på TV samt interviewe sportsfolk kommer ham til gode, når der skal interviewes folk på scenen – og viser hans evne til at overskue situationer med mange involverede.

Andre
konferenciers