Søg
Close this search box.
Martin Brygmann

Martin Brygmann

Forespørg på:

Comedy | Kreativitet | Konferencier

Vi elsker alle multikunstneren Martin Brygmann, der i mere end 20 år har underholdt og fornøjet Danmark med sit kreative talent.

Martin Brygmann kan skrive entertainer, komiker, skuespiller, musiker, sanger, komponist og højt efterspurgt konferencier og vært på sit CV. Han har skrevet nogle af de mest vedholdende, danske ørehængere som “Vent på mig”, “For kendt”, “Kom lad os gå” og “Jeg vil i seng med de fleste”. Sange som alle kender og kan synge med på.

Siden midten af 1990’erne har Danmark kendt og elsket Brygmann for sin medvirken i legendariske shows som Lex & Klatten og Det Brune Punktum. Som skuespiller kender vi ham fra et hav af film, herunder Italiensk for begyndere, Blå mænd, Far til fire, Hannibal og Jerry, En kort en lang og mange, mange flere. Brygmann underholder både børn og voksne med sine mange talenter – og ikke mindst elsker børn ham for de mange julekalendre på TV, som han har spillet med i og skrevet musik til, nemlig Jesus & Josefine og Jul i Valhal, som senere inspirerede til filmen Guldhornene, som Brygmann også skrev musikken til.

Brygmann kan desuden styre store arrangementer, hvilket han flere gange har bevist live på både DR og TV 2, blandt andet MGP og et hav af awards- og indsamlingsshows. Hans professionalitet og uforlignelige komiske timing sikrer en flydende afvikling af alle typer af arrangementer fra firmafester, festivaler, store events og meget andet.

I tæt samarbejde med arrangøren tilrettelægger han slagets gang, som han altid gerne krydrer med humor, comedy og musikalske indslag.

Andre
konferenciers