Søg
Close this search box.

Dan Gabriello

Forespørg på:

Konferencier | Operasanger

Som en professionel operasanger og skuespiller har Dan Gabriello igennem sin sceniske karriere også udfyldt rollen som konferencier – her sidst i forbindelse med Gabriello Entertainment Europe’s verdensstjerne besatte opera & flamenco galla koncert i Axelborg Salen i København den 12. november 2021, hvor han introducerede publikum til både solister og baggrunds historie for de enkelte arier og duetter som blev sunget på koncerten – ifølge publikums kommentarer efter koncerten på Facebook – på et charmerende niveau som ikke var for akademisk, men på et niveau, hvor alle iblandt publikum kunne være med.

Dan Gabriello påtager sig gerne at være konferencier for alle former for arrangementer lige fra koncerter, præsentation af diverse produkter, konferencer, spillefilms præsentationer, prisoverrækkelser m.m.

Som konferencier til events af ovennævnte karakter vil det dog være nødvendigt for Dan at forberede sig i god tid inden eventet afholdes, sådan at hans præsentation bliver en succes og tilfredsstillende oplevelse både for Dem og for ham selv som professionel udøvende kunstner.

Til forberedelses brug har Dan behov for, at få tilsendt materiale f.eks. brochure med en fyldestgørende beskrivelse af det produkt som skal præsenteres m.m. Materialet kan sagtens være på Engelsk, Tysk og Italiensk, da jeg både forstår og taler disse sprog på forskelligt niveau.

Andre
konferenciers