Søg
Close this search box.
Flemming Jensen

Flemming jensen

Forespørg på:

Varme & Lune | Skarp Satire | Konferencier

Flemming Jensen er dansk folkeeje. Han er kendt fra TV og teater, men også som forfatter og instruktør. Dertil er han en elsket og humoristisk konferencier. 

Flemming Jensen er af mange kendt som nissen Lunte, men han har meget mere at byde på. Ud over at være en dygtig skuespiller, manuskriptforfatter og instruktør, besidder han en stærk humoristisk sans og kan levere skarpe, satiriske, politiske analyser. Han har markeret sig med flere stærke one man-shows med en blanding af skarpe kulturpolitiske holdninger, personlige anekdoter, glæden ved livet, væmmelse over massemediernes magt og nysgerrigheden ved at rejse og opleve fremmede lande.

Jensen har rejst over det meste af verden og dokumenteret det til TV. Som ung folkeskolelærer arbejdede han i en årrække i Grønland, hvilket han har skrevet adskillige lune og humoristiske bøger om.

Som konferencier er han skarp, struktureret, lun og fuld af humor. Hans enorme karisma tryllebinder ethvert publikum, og et arrangement med Flemming Jensen ved roret er en garanteret succes!

Andre
konferenciers