Søg
Close this search box.
Mikkel Beha Erichsen

Mikkel Beha Erichsen

Forespørg på:

Eventyrer | Fortæller | Konferencier

Den fødte fortæller, Mikkel Beha Erichsen, er kendt fra Go’ morgen Danmark og fra de populære rejseberetninger fra havet.

Allerede fra han var seks måneder gammel, var Mikkel Beha Erichsens skæbne som sejler, eventyrer og fortæller fastlagt, da hans forældre købte Nordkaperen. Det skib, som Mikkels far, Troels Kløvedal, lavede sine egne rejseprogrammer fra. Siden tog Mikkel stafetten op og har sammen med sin egen familie rejst verden rundt på skibet Havana – et skib, der blev omdrejningspunktet for den yderst populære tv-fortælling Kurs mod fjerne kyster.

Som vært på Go’ morgen Danmark har Mikkel Beha Erichsen igennem en lang række år interviewet mange tusinde mennesker med forskellige historier, baggrunde og tv-tække. Mikkel er den fødte samtalepartner, der kan få alle til at føle sig trygge i et interview.

Mikkel har en naturlig evne til at leve sig ing i en fortælling med humor, varme og nysgerrighed. Han er en erfaren moderator, der kan binde ethvert arrangement sammen. Som konferencier kan han styrer debatter, interviewe gæster på scenen og få alle til at føle sig godt tilpas imens.

Andre
konferenciers