Søg
Close this search box.
Povl Erik Carstensen

Povl Erik Carstensen

Forespørg på:

John & Aage | Stand-up Pionér | Konferencier

Book en af Danmarks allerførste stand-up komikere som konferencier – og få garanti for en intelligent, morsom og underholdende oplevelse!

Povl Erik Carstensen debutterede som stand-up’er i 1991 og var således med til at bringe genren til Danmark. Hans mest berømte act er som ene halvdel af det fiktive par John & Aage, som allerede fra midt-80’erne underholdt danskerne på det hedengangne Kanal 2. Sammen med Morten Lorentzen underholder Povl Erik Carstensen stadig som det energiske, underholdende og ikke mindst umage par.

Povl Erik har skrevet en lang række humoristiske bøger, herunder adskillige titler om kvinder, samliv, sexliv og graviditet i samarbejde med komikeren Thomas Wivel. Dertil er Povl Erik en dygtig jazzmusiker, der har indspillet med bl.a. Fredrik Lundin.

Povl Erik kan bookes som konferencier enten solo – eller i selskab af Morten Lorentzen som kultduoen John & Aage. Parret er dygtige værter og konferencier med en klar arbejdsfordeling: Aage sørger for at informere, mens John sørger for gak og løjer. Som publikum bliver man ikke skuffet!

Andre
konferenciers