Søg
Close this search box.
Jeppe Søe

Jeppe Søe

Forespørg på:

Indlevelse | Danmarksmester i foredrag | Konferencier

Jeppe Søe er journalist, studievært, debattør, foredragsholder, konferencier og moderator.

Jeppe Søe har arbejdet på blandt andre TV 2 og TV3, men kvittede jobbet som nyhedsvært som protest over manglende dybde og substans i den danske mediebranche. Siden er han flittigt brugt i medierne som kommentator og debattør. Han kan styre en debat med hård hånd, og tusindvis af danskere følger ham på sociale medier.

Jeppe Søe er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere. Han har holdt hundredevis af foredrag gennem de sidste 25 år og er kendt som en stærk debattør og samfundsrevser. Han har holdt foredrag for alt og alle – for 12-årige på folkeskoler og ledelsen på Danmarks største internationale virksomheder.

Dertil har han Danmarksrekorden i foredrag, efter han i 2014 holdt foredrag i 24 timer uden pause og uden manuskript. Det hele blev sendt live på Ekstra Bladets TV.

I sit virke som konferencier har Jeppe Søe arbejdet på årsmøder, festivaler, konferencer og messer. Hans alsidighed har bragt ham til så forskellige konferencierroller som vært på rockscenen på Nibe Festival gennem ni år og konferencier for Kræftens Bekæmpelse.

Jeppe Søe er kendt for sin intense forberedelse, der sikrer, at alle opgaver får samme niveau af indlevelse, indsigt og substans.

Andre
konferenciers