Søg
Close this search box.

Thomas Skov Gaardsvig

Forespørg på:

Høflig | Underspillet | Konferencier

Thomas Skov Gaardsvig er en eftertragtet tv-vært, konferencier og foredragsholder, som med sin skævhed og underspillede humor kan få alle til at grine. 

Thomas Skov blev kendt som den sky og akavede praktikant i Anders Lund Madsens Det Nye Talkshow. Han viste sig dog hurtigt at have mange andre talenter, og han blev hurtig en populær og efterspurgt tv-vært, som har arbejdet på stort set alle DR’s kanaler.

Han er kendt for at gå til grænsen for, hvad vi troede, vi kunne klare at se – og derefter lidt over grænsen. Som da han gennemgik en simuleret fødsel på landsdækkende tv, eller da han for åben skærm nærstuderede komikeren Geos nosser. Tingen med Thomas Skov er blot, at han kan slippe af sted med det meste i kraft af sin indbyggede høflighed og charme.

Thomas fremtræder altid som et belevent og reelt menneske – også når han rister sine interviewofre, eller når han optræder med baby i bæresele på maven i de utallige klip fra hans meget omtalte barsel.

Og Thomas mener det. Han har brugt flere år og tv-programmer på at undersøge høflighedens forfald, hvilket han også gerne holder foredrag om. I kan derfor være sikre på, at hyrer I Thomas til at give chefen lidt røg under firmafesten, sker det altid i bedste tone og med et glimt i øjet.

Thomas har været brugt som konferencier til et utal af events og firmafester – og hans skævhed og humor fungerer uanset om event er stort eller intimt.

Andre
konferenciers