Torben Wiese

Torben Wiese

Forespørg på:

Motivation | Arbejdsglæde | Konferencier

Bryd vanen! Sådan lyder budskabet fra en af Danmarks bedste motiverende talere, Torben Wiese. Book en inspirerende konferencier, der kan give nyttigt stof til eftertanke i din virksomhed. 

Torben Wiese er ad flere omgange kåret som en af Danmarks tre bedste talere. Og med god grund. Hans energiske, tankevækkende og inddragende foredrag om at bryde vanerne, tilpasse sig forandring og finde tryghed på arbejdspladsen har motiveret og inspireret tusindvis af danskere.

Torben Wiese har skrevet bestsellerbøgerne Bryd vanan og nå dine mål samt Bøj fisken mens den er frisk, som er blevet yderst populære inden for ledelse og forandring. Hans foredrag opfordrer til at bruge medarbejdernes arbejdsglæde og trivsel som det største konkurrenceparameter, når man driver sin virksomhed.

Lyder det tørt? Det er det ingenlunde. Torben Wiese forstår at underholde, skabe grin og aktivt inddrage tilhørerne, så de føler, de er en del af showet. Som konferencier har han en naturlig evne til at få programmet til at glide problemfrit til tiden. Men han kan mere end det, han kan også byde ind med nyttig indsigt i diskussioner, styre debatter og være et inspirerende indslag i sig selv.

Derfor er Torben Wiese et stærkt bud på en konferencier eller ordstyrer til jeres næste seminar, workshop, event eller arrangement.

Andre
konferenciers