Signe Lindkvist

Signe Lindkvist er en af dansk børne-tv’s mest elskede og markante personligheder, og det er med god grund, at hun har holdt over 20 år i branchen. 

Leder du efter en konferencier med ben i næsen, et fantastisk fortælletalent og en finurlig humor? Så er Signe Lindkvist et absolut godt bud.

Hun har de sidste 20 år underholdt børn og voksne – samt barnlige sjæle – som tv-vært, skuespiller og showstyrer ved store events som MGP og Danmarks Indsamling.

Signe Lindkvist blev kendt som den altid smilende og underholdene vært på en lang række børne- og ungdomsprogrammer som Hvaffor en hånd, Børne1eren og PULS, og hun har dertil medvirket i adskillige teaterforestillinger sammen med Anders Lund Madsen på museer landet over.

Som menneske besidder Signe Lindkvist en stor passion for alt, hun kaster sig ud i – og hun arbejder hårdt for at opnå resultater. I 2009 var hun en af de bærende kræfter bag børnesucceskanalen Ramasjang, som hun i flere år var chef og kanalredaktør for. Det er derfor ikke for meget at sige, at Signe har sat et særdeles stort aftryk på dansk børne-tv.

Relaterede kunstnere

dan-gabriello-bifald
Søs Egelind
Thomas Skov Gaardsvig
Signe Molde-Amelung
Sebastian Dorset
Signe Lindkvist
Torben Wiese
Simon Talbot
Povl Erik Carstensen
Per Vers

Book Signe Lindkvist

Angiv venligst dit navn
Angiv venligst dit navn
Felt kræves!
Felt kræves!
Angiv venligst korrekt email
Angiv venligst korrekt email
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!