Peter Mygind

Charme, selvtillid og lækkert hår! Sådan lærte Danmark at elske Peter Mygind – både som Score-Kaj og i de mange, mange roller han siden har indtaget i dansk teater, film og tv. 

Mygind er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole, og han har spillet med i en lang perlerække af danske tv-, film- og teaterproduktioner, herunder seersucceserne TAXA, Borgen, Riget, Anna Pihl, Krøniken og Nikolaj og Julie. På teaterscenen er har han medvirket i forestillinger på Betty Nansen, Rialto Teatret, Det Kongelige Teater og Det Danske Teater. Og lad os ikke glemme hans roller i film som Hannibal & Jerry, Flyvende Farmor, Baby Doom, Flammen & Citronen og som onkel Erik i nyadaptionerne af Min søsters børn-filmene.

Mygind har i mange år været et aktivt ansigt i kampagner mod vold og mobning, blandt andet ved sin rolle som ambassadør for Børns Vilkår og sit engagement i BørneTelefonen. Desuden har han samarbejdet intensivt med Danmarks førende mobbeforskere for at skabe foredraget “Mobning og social ansvarlighed”, som tager udgangspunkt i hvordan vi skaber trygge fællesskaber som forebyggelse af mobning.
Han har også turneret landet rundt med sin søn Julius, hvor de ærligt har delt ud af deres erfaringer med Julius’ stofmisbrug og det pres, det lagde på familien. Foredraget er meget populært blandt forældre til teenagere, og far og søn har fået stor ros for at sætte fokus på emnet på sådan en nærværende og vedkommende måde.

Ud over sin skuespillergerning og foredragsvirksomhed er Peter Mygind den fødte entertainer, som altid kun lader fantasien sætte grænsen for, hvad der er muligt. Som konferencier styrer han stilsikkert og professionelt showet og indlægger altid originale indslag med sang, skuespil og dans. Hans legende og levende tilgang til rollen som vært skaber glæde, latter og smil hele vejen rundt.

Hvis du leder efter en konferencier med energi, der med garanti smitter – så behøver du ikke lede længere!

Relaterede kunstnere

Book Peter Mygind

Angiv venligst dit navn
Angiv venligst dit navn
Felt kræves!
Felt kræves!
Angiv venligst korrekt email
Angiv venligst korrekt email
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!