Per Vers

Per Vers er Danmarks freestyle-raps “Godfather”, og han har med sit frie og fantasifulde tag på sproget imponeret og duperet høj og lav, rig og royal, fange og folketingsmedlemmer. Ingen kan stå for Pers suveræne rim og sproglige overlegenhed. 

Siden Per Vers deltog i sin første rapbattle som 15-årig har hans skæbne ligget fast. Han er Danmarks ubestridt bedste freestyle rapper, og har rejst riget rundt for at underholde, improvisere og inspirere.

Han er en yderst populær entertainer og ikke mindst konferencier, som særligt har styret store musikalske og kulturelle events, som DM i Rock, DM i Dansk Rap, Danish Music Awards (den ikke tv-transmitterede del), Steppeulven, Danske Musikkritikeres Pris og et hav af små og store festivaller, herunder bandpræsentationer på Nordeuropas største koncertscene, nemlig Orange scene på Roskilde Festival.

Per Vers har et særligt gudsbenådet sprogligt talent, der gør ham i stand til på stedet at improvisere rim, remser og sange ud fra historier og oplysninger, han får fra publikum undervejs i showet. Drop tankerne om forberedte præsentationer og tekster – Per forstår at spinde en sproglig rød tråd gennem et helt show – uden at vakle eller skuffe.

Han kan binde indledning, indslag og afslutninger sammen, så publikum aldrig selv bemærker, hvor professionelt de bliver styret igennem showet. Og han kan få gæster og andre på scenen til at føle sig trygge og hjemmevante.

Så har du brug for en anderledes oplevelse præget af humor, fart og professionalitet, så er Per Vers et stensikkert bud!

Relaterede kunstnere

dan-gabriello-bifald
Søs Egelind
Thomas Skov Gaardsvig
Signe Molde-Amelung
Sebastian Dorset
Signe Lindkvist
Torben Wiese
Simon Talbot
Povl Erik Carstensen
Per Vers

Book Per Vers

Angiv venligst dit navn
Angiv venligst dit navn
Felt kræves!
Felt kræves!
Angiv venligst korrekt email
Angiv venligst korrekt email
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!
Felt kræves!