Mikael Kamber

Mikael Kambers speciale er konferencer, hvor der skal holdes mange bolde i luften: Præsentation af talere, styring af debatter, interviews, interaktion med tilhørerne, workshops osv.

På scenen udstråler Mikael Kamber overblik, energi og humør, og han har en veludviklet sans for at gribe de muligheder, der opstår undervejs i arrangementet.

Mikael Kamber lægger stor vægt på, at han er 100% forberedt og klædt på til opgaven som ordstyrer/konferencier. Derfor holder han typisk et eller flere møder med arrangøren inden opgaven.

Mikael Kamber er kendt som nyhedsvært på TV2, chefredaktør på JydskeVestkysten og direktør i DR. Han er særdeles erfaren konferencier og ordstyrer og har stået i front på en lang række store og krævende konferencer for C20-virksomheder, ministerier, universiteter og store interesseorganisationer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mikael Kamber er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mikael Kamber

For booking af Mikael Kamber ring til konferenciers.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Konferenciers
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites