Henrik Qvortrup

Skarp og provokerende ordstyrer

Politisk redaktør på TV2, tidl. chefredaktør for Se & Hør, tidligere spindoktor samt politisk kommentator. Henrik Qvortrup er kendt som en skarp og provokerende foredragsholder og ordstyrer.

Som en ren benjamin i ugebladsverdenen, blev han i sensommeren 2002 chefredaktør på Danmarks største ugeblad, Se & Hør. Med sin journalistiske tæft og et stærk initiativ har han pustet det gamle støv godt og grundigt af både bladet og dets medarbejdere.

Han har undervist på Københavns Universitet i politisk kommunikation og er censor ved Danmarks Journalisthøjskole. Henrik Qvortrup er en hyppigt anvendt kommentator i såvel dagblade som radio/tv. Samtidig har han været fast paneldeltager i TV-udsendelsen "Jersild og Spin". Han er ydermere en meget anvendt og efterspurgt foredragsholder.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Henrik Qvortrup er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Henrik Qvortrup

For booking af Henrik Qvortrup ring til konferenciers.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Konferenciers
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Henrik Qvortrup

 Henrik Qvortrup
Info
Kontakt
konferenciers.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere