Flemming Jensen

Masser af konferencier erfaring

Flemming Jensen er Danmarksmester i at være konferencier. Fra årlige kæmpeshows i Folkoner Centeret og ved store TV-transmitterede shows fra Falconer og Cirkusbygningen til fordel Røde Kors og Red Barnet.

Flemming Jensen har boet 4 år i England i en periode, hvor det drejede sig om kun at skrive. Han er derfor oplagt, når en optræden skal foregå på engelsk.

Flemming Jensen kan f.eks. også bookes til One-man-shows som kan målrettes - og kan i deres form variere helt fra decideret solo-optræden - det, der nu om dage uheldigvis bedst kendes under betegnelsen 'stand-up' ....... æhm ja - og til den bredere og mere musikalske form hvor han akkompagneres af nogle af landets bedste musikere.

Flemming Jensens yndlingstrio består af kapelmester Torben Kjær ved flyglet, Hugo Rasmussen på bas og Tom McEwan på trommer. Når disse tre herrer er med, bliver det hele så dejligt og musikalsk, at man ofte ærgrer sig over, at Jensen selv er med.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Flemming Jensen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Flemming Jensen

For booking af Flemming Jensen ring til konferenciers.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Konferenciers
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites