Det Store Awardshow

Skræddersyet event for din virksomhed

Det Store Awardshow® er en skræddersyet event for hele virksomheden, hvor udvalgte medarbejdere nomineres i 5 forskellige kategorier. I ugen op til Det Store Awardshow® kører afstemningen på nettet, og på selve aftenen udløses spændingen, når de eftertragtede statuetter uddeles ved det store gallashow.

Til at underholde og overrække priserne kommer bl.a. Carl-Mar Møller, legendariske Yvonne fra Olsen Banden, Nik & Jay, Sussi & Leo samt et par internationale surprise stjerner. Efter showet er der afterparty, DJ og livekoncert med The Awardband - et sammensat showband af DK's bedste covermusikere.

Som kronen på værket, ligger fotos fra aftenen klar til download på awardshow.dk den første mandag efter festen.

Det Store Awardshow® præsenteres af Skandinaviens måske mest charmerende værter, skuespillerne Joachim Knop og Mikkel Schrøder Uldal, der leverer et imponerende sceneshow, hvor den røde løber, lysshowet, og livekameraet i salen med link til storskærmen på scenen, er med til at give den ægte award stemning.

Det Store Awardshow® er jeres personlige awardshow, og har I specielle ønsker, har vi specielle løsninger!

Festudvalget
Det Store Awardshow® kan afvikles hos jeres fi rma eller virksomhed. I er også velkomne til at benytte jer af vores samarbejde med udvalgte Danske teatre, eller det utraditionelle Hal D der centralt placeret i hjertet af København, kan tilbyde en totalevent på en af Danmarks mest spændende og fl eksible eventlokationer.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Det Store Awardshow er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Det Store Awardshow

For booking af Det Store Awardshow ring til konferenciers.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Konferenciers
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Det Store Awardshow

 Det Store Awardshow
Info
Kontakt
konferenciers.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere