Clement Behrendt Kjersgaard

en af Danmarks mest efterspurgte ordstyrere

Clement er studievært, redaktør, bladudgiver og en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere og ordstyrere.

Clement Kjersgaard er kendt som den flabede og uforudsigelige DR2-vært, der stiller alle de spørgsmål, ingen andre journalister stiller.

Han har beskæftiget sig med medier lige siden han i begyndelsen af 90'erne havde sin egen lokalradiostation i Århus. Senere kender vi ham fra TV-magasiner som "Tal med Gud", "Clement Direkte", "Deadline" og nu senest "Autograf".

Men Clement B. Kjersgaard er andet og mere end en slipseklædt studievært, der lader andre komme til orde. Clement Kjersgaard har også sine bestemte meninger om mediernes rolle og betydning - og muligheder og begrænsninger.

Han er student fra United World College of Hong Kong, uddannet i Filosofi, Politik og Økonomi fra Universitetet i Oxford og grundlagde i 2002 Nyhedsmagasinet RÆSON.

Det er i år 20 år siden han gik ind i mediebranchen, da han startede Århus Børneradio.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Clement Behrendt Kjersgaard er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Clement Behrendt Kjersgaard

For booking af Clement Behrendt Kjersgaard ring til konferenciers.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Konferenciers
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Clement Behrendt Kjersgaard

 Clement Behrendt Kjersgaard
Info
Kontakt
konferenciers.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere