Anders Fjelsted

Stand-up komiker og konferencier

Anders er en positiv, charmerende og naturlig fyr. Han kan vinde ethvert publikums hjerte med sin dygtige og varierede brug af ironi og sarkasme.

Et show med Anders er altid aktuelt. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Inspirationen finder Anders i sit eget liv, men ofte også hos vennerne - til deres store fortrydelse.

Anders Fjelsted er den type, alle kan lide, måske fordi han ligner en granvoksen konfirmand eller en sød nevø. Han er charmerende, selvironisk og positiv. Bag det drengede ansigt snurrer et hurtigt hoved, der både kan sætte sarkasme og ironi på dagens overskrifter og input fra publikum. En af Anders’ styrker er hans mere end 10 år i stand-up. Han har prøvet det hele – og det kan mærkes, når han leverer et godt og morsomt show. Hver gang. Anders har senest kunne opleves i sit forrygende morsomme solo-show “Barnligt voksen” om balancen mellem det indre barn, der bare vil ud, og den voksne mand han er i kraft af sit liv som gift og familiefar.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Fjelsted er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anders Fjelsted

For booking af Anders Fjelsted ring til konferenciers.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Konferenciers
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Anders Fjelsted

 Anders Fjelsted
Info
Kontakt
konferenciers.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere