Lise Rønne

professionel ordstyrer

De fleste af os kender nok Lise Rønne fra Danmarkshistoriens største underholdningsshow, X Factor.

Hvis du har brug for en frisk, professionel og underholdende ordstyrer, så er Lise Rønne et populært og godt valg. Hun kan håndtere både konferencer, møder og paneldebatter.

Lise Rønne kommer fra Viborg og har en bachelor i medievidenskab fra Aarhus Universitet samt en diplomuddannelse i journalistik.

Lise Rønne har, trods sine kun 30 år, en stor erfaring indenfor mediebranchen. Hun satte først sine ben i DR i 2002 som vært på ungdomsprogrammet Boogie, og derefter prøvede hun blandt andet kræfter med TV2's Rundfunk, debatprogrammet Ungefair og aktualitetsprogrammet Dagens Danmark.

Lise Rønne er som ordstyrer og konferencier både professionel og underholdende og formår at holde en rød tråd igennem hele jeres arrangement. Både før og under, så det kommer til at hænge professionelt sammen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lise Rønne er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lise Rønne

For booking af Lise Rønne ring til konferenciers.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Konferenciers
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites