Jacob Riising

populær konferencier

Jacob Riising er uden tvivl én af Danmarks mest populære børne tv værter. Kendt fra pris belønnede tvprogrammer som MGP, MGP NORDIC, GEPETTO NEWS, quiz showet AMIGO og DR Ramasjang.

Det kan godt være, at Jacob Riising selv joker med sin store betydning for dansk børne-tv. Men der er noget om snakken. Siden årtusindskiftet har han haft en finger med i produktionen af de mange af de mest populære børneudsendelser, der er lavet herhjemme. Som forfatter, vært eller redaktør står han bag programmer som børnenes melodigrandprix, »MGP« (2001), quizshowet »Amigo« (2004), den fiktive nyhedsudsendelse »Gepetto News« (2007), sommercirkusset »Cirkus Summarum« (2009).

Jacob har desuden mange års erfaring som vært/konferencier på diverse musikprogrammer som Danish Music Awards, MGP, og DR2's Landeplagen. Henover sommeren har han slået sine folder som omrejsende cirkusartist i det populære Cirkus Summarum.

Jacob Riising er oplagt som konferencier til børne og familie arrangementer af enhver art.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jacob Riising er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jacob Riising

For booking af Jacob Riising ring til konferenciers.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Konferenciers
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites