Peter Mygind

konferencier med stor professionalisme

Lad Peter Mygind styre en hel aften som konferencier. Dette også en opgave der tages imod med stor professionalisme.

Kun fantasien sætter grænser for de personligheder Peter Mygind kan finde på at indtage i løbet af en aften som entertainer eller konferencier.

Med en charmerende og legende tilgang, bidrages der til aftenen med en utrolig pærevælling af velkendt og nyt. Publikum er garanteret en fastholdt opmærksomhed og en fantastisk oplevelse, mens de smittes af Peter Myginds sprudlende energi, latter og fantasi.

Med originale indslag, via dans, sang, skuespil, latter og glæde, tager Peter Mygind opgaven op med entusiasme og indlevelsesevne.

Ønskes der et “enkeltmandsshow” i 45-60 min., eller skal Peter Mygind styre en hel aften som konferencier er dette også en opgave der tages imod med stor professionalisme.


Udvalgte referencer:

"Jeg kan kun sige, at det var en fantastisk fornøjelse at møde Peter. Han var enormt engageret og fyldt med energi, visdom og sjove historier. Vores medarbejdere har talt om oplevelsen i flere dage efter, og adskillige af dem talte også om, at han slet ikke kunne komme "ud af deres hoveder" om aftenen, da de var kommet hjem. Ingen tvivl om, at selv om han er fantastisk underholdende, så har han også en række budskaber, som er klare og stærke. Og det nød vi godt af! Vi kan klart anbefale Peter til andre, og jeg er sikker på, at vi vil "kalde på ham" igen ved en anden lejlighed."
Marianne Person, Topdanmark

"Det forløb FANTASTISK. Peter var det helt rigtige valg som aftenens konferencier. Han er fantastisk, et super rart menneske, meget givende, en sand spreder af glæde, kærlighed og god karma. Kunden er MEGET tilfreds. Vi har kun et problem - hvem skal vi vælge som konferencier næste år??? Hvordan overgår vi dog denne kæmpe succes?"
Jacob Brøllund, FlexEvent
Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Peter Mygind er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Peter Mygind

For booking af Peter Mygind ring til konferenciers.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Konferenciers
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites